Blues & Poetry

Blues&Poetry

Zangeres Astrid Seriese en gitarist Erwin van Ligten kennen elkaar al heel lang. In Blues&Poetry bundelen ze hun krachten en brengen hun talenten opnieuw samen.
Het resultaat is een muzikaal doorwrocht programma. Chocoladebruine songs van onder anderen Duke Ellington, Tom Waits en Carl Wilson worden afgewisseld met melancholische songs uit het repertoire van Billie Holiday en de licht erotisch getinte songs van Bessie Smith. En gloednieuwe liedjes, gecomponeerd door Seriese en van Ligten zelf gaan in première, op poëzie van onder meer Carolyn Beard Whitlow.

http://tongtongfair.nl/muziek/astrid-seriese-en-erwin-van-ligten-spelen-blues-poetry/

De theater tournee in januari en februari 2013 werd succesvol afgesloten met een schitterend optreden in het Stadstheater in Zoetermeer en beleefde een hoogtepunt in een uitverkocht Beauforthuis in Austerlitz. Schrijfster Marion Bloem was bij dat concert aanwezig en vatte het op FaceBook kernachtig samen:

blues&Poetry_flyer

“Indotrots!” 

“Twee supermuzikale Indo’s die zich van hun beste kant laten zien en horen, waarbij de samenwerking meer is dan de som der delen. Een aanrader!!”

Blues&Poetry bij jou in de huiskamer?

Neem contact op via deze site of www.erwinvanligten.nl en Blues&Poetry komt naar je toe.