Zang & Stempraktijk

Zang&Stempraktijk

Zingen is leuk en gezond!

In haar Zang&Stempraktijk werkt Astrid Seriese zowel met professionele zangers en zangeressen als met amateurs. Haar jongste leerling is acht en haar oudste achtentachtig. Ook mensen die begeleiding willen bij het voorbereiden van een presentatie, of het nu om zingen of spreken gaat, kunnen bij haar terecht voor deskundige begeleiding.

Individuele lessen zijn mogelijk, maar ook samen met een vriend of vriendin. Kinderen 8-14 jaar, maar ook volwassenen kunnen in groepjes zangles volgen. Trainingen en workshops voor bedrijven worden op aanvraag op locatie verzorgd.

  • Houding en ademhaling
  • Zangoefeningen
  • Repertoire studie jazz en pop
  • Lichaamshouding en bewegingsexpressie
  • Podiumpresentatie
  • Ensemblezang

Projecten

  • Kleurijke Mama’s
  • Prachtmeiden

Methodiek

astrid-en-lizetIn opdracht van Oranjefonds heeft Astrid Seriese met Dirkje Ebbers van SLO, instituut voor leerplanontwikkeling, de methodiek van het Kleurrijke Mama’s project beschreven.

Naar aanleiding van een aanvraag van Centrum Buitenlandse Vrouwen uit Tilburg om een dergelijk project ook in Tilburg te starten. Inmiddels heeft Tilburg een succesvol zusterproject in Feniks Centrum voor Emancipatie en Centrum Buitenlandse Vrouwen.
Klerrijke-Mama'sI

Op de foto met de Kleurrijke Mama Methodiek map. Boven met zangeres Lizet van Beek uit Tilburg en rechts bij de feestelijke overhandiging aan Kathleen Ferrier. V.l.n.r. Paula Udondek, Kathleen Ferrier, Astrid Seriese, Dirkje Ebbers, Peter Floor en Elly Koene.

 

Concerten

Astrid Seriese geeft momenteel (huiskamer-) concerten met gitarist Erwin van Ligten met het programma Blues&Poetry.  Het speciaal voor het Tong Tong Festival geschreven programma Ibu Saya (mijn moeder) gaat op 28 mei op het Tong Tong Festival in première.

Optredens van Astrid Seriese  zijn op aanvraag te boeken via de contactpagina.

In februari 2017 gaat het nieuwe theaterconcert Schatten! van Astrid Seriese en Erwin van Ligten in première en is te zien in diverse theaters in Nederland. Klik hier voor de actuele speellijst van Schatten!.

 

Workshops

zijn op aanvraag te boeken via de contactpagina

KMCulturalis